EL BLOG DE DEIXALLES

El PROGRAMA INCORPORA CREIX A LA FUNDACIÓ DEIXALLES

Incorpora

El programa d’acompanyament laboral de l’Obra Social La Caixa durant el 2015 ha comptat amb la col·laboració de  56 empreses, de les quals, 16 empreses han facilitat la creació de 37 llocs de treball per a persones que formen part del projecte a Eivissa.

El programa ‘Incorpora’ es va engegar en 2006 i està dirigit «de forma prioritària» a persones amb dificultat en la recerca d’ocupació per fomentar la igualtat d’oportunitats en col·lectius més desfavorits.

Aquesta iniciativa posa a la disposició de les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa centrades en la integració laboral de persones vulnerables. El servei realitza processos de preselecció segons necessitats de contractació i acompanyament dels treballadors i amb l’empresa.

Durant el 2015 s’han realitzat actes de difusió amb empreses a través d’una Jornada de Portes Obertes en la Fundació i col·laboració en Fòrums d’Ocupació i ocupació.

Destacar que durant el 2016 Incorpora amplia el territori a Mallorca i s’uneix al costat de les dotze entitats que formen el grup a Balears. La intenció en aquest nou any és ampliar els objectius marcats empresarials,  treballar més en xarxa amb altres Entitats Socials i impartir tallers de motivació als beneficiaris perquè aconsegueixin el seu objectiu. Col·laborar amb el Programa Incorpora suposa un valor afegit per a l’empresa, contribueix en la millora de l’entorn social, millora la seva imatge i en l’opinió pública, a més d’aplicar avantatges fiscals i laborals en la contractació.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *