EL BLOG DE DEIXALLES

LA TRAPA REBROTA

1

El Taller d’Ocupació del SOIB i del Servicio Público de Empleo Estatal “Rebrotar La Trapa”, que gestiona la Fundació Deixalles, continua desenvolupant les seves actuacions iniciades el passat 1 de desembre per avançar en la recuperació de l’espai i per prevenir futurs incendis forestals.

Actualment s’estan realitzant tasques de retirada i maneig de residus forestals per prevenir risc d’incendis, a les quals corresponen les fotos. L’eliminació dels pins morts és fonamental per no proporcionar combustible davant un possible risc d’incendi.

També s’han habilitat a través del Taller d’Ocupació zones de discontinuïtat i feixes auxiliars per prevenir riscs d’incendis, i s’ha realitzat una reducció de peus de pins per aconseguir una densitat òptima i podes de formació a la massa boscosa de pinar jove per tal d’afavorir el seu creixement.

El Taller d’Ocupació Rebrotar la Trapa es desenvolupa amb la participació de 10 alumnes treballadors amb dificultats d’accés al món laboral, els quals veuran millorada la seva ocupabilitat gràcies a la formació i l’experiència adquirida en tasques forestals.

 

 

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *