EL BLOG DE DEIXALLES

FINALITZA AMB ÈXIT ”DÓNA-LI SA VOLTA”, PRIMER PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL QUE IMPARTEIX FUNDACIÓ DEIXALLES

Deixalles Garantia Juvenil

“Dóna-li sa volta” és el nom del  primer programa per joves menors de 30 anys, que combina formació amb treball remunerat, impartit per la Fundació Deixalles. Un total de 10 alumnes participant han superat amb èxit aquest projecte desenvolupat pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Les persones participants han obtingut dos certificats de professionalitat: Activitats auxiliars de comerç i Activitats auxiliars de magatzem.

Palma, 30 de octubre  de 2017

Les 10 persones que han participat al projecte Dóna-li sa Volta l’han superat satisfactòriament.

Dóna-li sa Volta és el primer projecte mixt d’ocupació i formació per a persones joves menors de 30 anys inscrites al Sistema Nacional de Garantia Juvenil que ha impartit Fundació Deixalles. Ha comptat amb la participació del  SOIB i ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

El programa, que combinava formació amb el treball remunerat, els ha donat l’oportunitat d’obtenir dos certificats de professionalitat: Activitats auxiliars de comerç i Activitats auxiliars de magatzem.

S’ha complert amb l’objectiu principal que era millorar les aptituds i competències professionals dels joves, facilitant-los l’accés al mercat laboral.

Durant un any, l’alumnat treballador ha rebut formació teòrica al mateix temps que ha posat en pràctica els coneixements adquirits a les instal·lacions que Fundació Deixalles té a la seva seu central situada al carrer Cedre de Palma.

L’alumnat treballador ha comptat amb el suport d’un equip de professionals format per: una directora, dos monitors (matí i tarda) una auxiliar administrativa i tres formadors.