EL BLOG DE DEIXALLES

ELS GRUPS MUNICIPALS DE CORT PACTEN PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL

pacto deixalles

La Xarxa per a la inclusió social (EAPN-Illes Balears) i els grups municipals de l’Ajuntament de Palma han signat aquest dijous un pacte per a la inclusió social amb l’objectiu de millorar les condicions de vida de persones en situació de pobresa.

A més, el pacte pretén facilitar i enfortir les activitats de les entitats socials que treballen amb aquests col·lectius.

En aquest sentit, la Xarxa per a la inclusió social ha reclamat en un comunicat que aquest pacte derivi en solucions pràctiques a favor de les persones més desfavorides de la ciutat.

Per assolir aquests objectius d’actuació, les parts signants s’han compromès a introduir a l’Ajuntament de Palma un seguit d’accions orientades a “la inclusió social de les persones en situació de pobresa i / o exclusió social” i, a més, a la ” simplificació i facilitació de la relació de les entitats socials que treballen amb aquests col·lectius amb l’Ajuntament “.

A més, davant d’un possible escenari polític diferent després de les eleccions, des EAPN-IB demana que les altres formacions polítiques que també tinguin representació en el ple se sumin a aquest pacte i treballin al llarg de la propera legislatura a les línies que estan marcades .

Finalment, per fer seguiment de l’aplicació dels compromisos i el grau de compliment, així com del seguiment dels resultats i possibles variacions, es crearà una comissió de seguiment integrada per representants de tots els grups municipals i representants de la Xarxa, que es reunirà periòdicament en petició de qualsevol de les parts.

El pacte ha estat signat pels representants dels grups municipals amb representació, Julio Martínez (PP), Aina Calvo (PSIB), Antoni Verger (MÉS) i per la presidenta de la Xarxa, Margalida Jordà.

Autor: mallorcadiario.com