EL BLOG DE DEIXALLES

CONDICIONAMENT DOMICILIS PRIMERA NECESSITAT

d6d4abb3-89b0-407b-95c0-caa5b2864713

Des del nostre projecte d’Habitatge Digne estem duent a terme un servei de condicionament de domicilis de primera necessitat. La pràctica d’aquest servei ens ajuda a continuar potenciant el nostre compromís fundacional d’afavorir la inserció soci-laboral de persones que es troben en risc d’exclusió social i, al mateix temps, seguir treballant per a la millora del nostre medi ambient.

da1f3946-5a2f-4a75-b0b8-ac72ff8e1b05

A través del servei seleccionam, preparam i transportam els diferents materials (mobles, matalassos, electrodomèstics, roba de llar, vaixella, decoració, etc.) fins al lloc que ens sol·liciten condicionar i quedant disposats per al seu ús:

 • En primer lloc, realitzem una visita a les instal·lacions que hem de condicionar per obtenir informació directa sobre les dimensions (habitacions, passadissos, escales, terrasses, etc.) a tenir en compte a l’hora de realitzar la selecció dels materials, la logística de transport i la distribució al domicili.
 • Després de recollida d’informació, realitzem una recerca de materials que considerem adequats per al domicili en qüestió, tenint en compte les mesures indicades i les demandes del client. Condicionem els materials recuperats, posant-los a punt en els nostres tallers perquè puguin tenir una segona vida.
 • Posteriorment, procedim al transport dels materials al lloc acordat i al muntatge, en cas de ser necessari, del mobiliari i electrodomèstics seleccionats.
 • Finalment, realitzem una última visita d’inspecció al domicili per comprovar el correcte estat d’ús dels materials condicionats i verificar les indicacions sol·licitades pel nostre client.

c26225ec-10b2-4ad8-af6c-712c7a4a4d81

La nostra persona de contacte manté informats als nostres clients sobre el curs en el qual es troba el servei. Poden sol·licitar més informació i pressupost sense compromís, en el qual podem indicar-los preu/hora per transport i cost aproximat dels materials.

David González Martínez – Responsable Comercial de Fundació Deixalles

Telf.: 600 50 15 96   –   comercial@deixalles.org

dc65c0cb-2f69-4274-a931-efe0e1cde88d

Informació sobre les condicions del servei:

 • No es podrà donar començament al servei sense l’acceptació formal per mail del pressupost enviat
 • La durada aproximada del servei és d’aproximadament 15 dies després de l’acceptació del pressupost per part del client
 • Les dates de lliurament són sempre aproximades, ja que estan subjectes a la disponibilitat dels materials
 • Els materials sol·licitats s’ajustessin als disponibles en estoc en el moment de realitzar el servei
 • No es realitzen substitucions dels materials una vegada lliurats
 • És responsabilitat del client conservar la garantia dels productes electrònics
 • No es realitzen lliuraments amb els residents al domicili
 • No s’inclouen altres serveis no especificats com a neteja, electricistes, pintors,… És possible sol·licitar la subcontractació d’aquests serveis no inclosos que serien re-facturats

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *