EL BLOG DE DEIXALLES

II FÒRUM D’EMPRESES “CONNECTA’T”

1

El Servei d’Orientació Laboral “Okupa’t” (cofinançat pel Govern de les Illes Balears-Servei d’Ocupació de les Illes Balears i la Unió Europea-Fons Social Europeu) ha dut a terme la segona edició del Fòrum “Connecta’t”.

2

L’objectiu d’aquest és el de facilitar espais de pràctica d’entrevista laboral a les persones demandants de treball i crear noves oportunitats d’ocupació. Alhora, s’intentarà cobrir les necessitats de personal de les empreses col·laboradores.

3

Després d’una breu presentació de la jornada les empreses col·laboradores han dut a terme entrevistes personals amb els participants.

4

Un centenar de persones (85 demandants d’ocupació) han assistit a l’event i han participat les següents 14 empreses: Alcampo, Ancobo Hotel, Cecosa-Eroski, Construcciones Duran, Fundació Laboral de la Construcció, Hotel Valldemossa, Ilunion, Kiabi, Leroy Merlín, Mac Hotels, Novaedat, Som Hotels, T’ajuda i Thomas Cook.

5

Amb aquesta trobada entre empreses i persones demandants de feina, el Servei d’Orientació Laboral intenta connectar persones amb perfil adequat a possibles llocs vacants a les empreses i crear un nou espai de connexió per a l’entrenament i desenvolupament de les entrevistes personals.

6

160430.Aplauso Connecta't

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *