EL BLOG DE DEIXALLES

MAR HOTELS GROUP, FUNDACIÓ DEIXALLES I LA CAIXA ENTREGUEN ELS DIPLOMES ACREDITATIUS DE L’ACCIÓ FORMATIVA DE PERSONAL DE CUINA I RESTAURACIÓ A&B

Curs Mar Hotels 1

Finalitza aquesta formació, finançada a través del Programa Incorpora de “La Caixa”, i desenvolupada per Mar Hotels Restaurant Escola i la Fundació Deixalles en col·laboració.

Platges de Muro, 17 de abril de 2019

L’objectiu del curs és millorar l’empleabilitat de les persones ateses per la Fundació Deixalles en col·laboració amb altres entitats socials de l’illa, per a professionalitzar-les en un sector amb alta demanda laboral, així com cobrir les necessitats de formació i personal qualificat de l’empresa col·laboradora Mar Hotels.

IMG_7259

El curs, emmarcat en el programa Incorpora de la Fundació La Caixa, s’inicià dia 28 de gener i finalitzà aquest passat dia 12 d’abril. Dissenyat per a capacitar a 11 persones, aquestes han realitzat 244 hores de formació, on 6 alumnes han treballat les competències tècniques d’ajudant de cuina i 5 alumnes les competències pròpies d’ajudant de restauració, a més de treballar les competències personals i transversals necessàries per a enfrontar-se a la feina.

IMG_7440

Per poder desenvolupar l’acció formativa hem comptat amb la col·laboració especial de Mar Hotels, amb qui s’ha dissenyat el contingut de la formació, i qui ha facilitat l’espai inigualable del Restaurant-Escola Mar Hotels a Platges de Muro, on els alumnes han pogut realitzar la formació de cuina i restauració. Destacar a més el fort compromís de l’empresa en contractar a totes les persones alumnes en els seus centres de Pollença i Alcúdia.

IMG_7469

IMG_7258

La valoració és molt positiva, tant per part de Deixalles com per part de l’empresa col·laboradora Mar Hotels, que ha estat representada en l’entrega de diplomes per Joan Miquel Batle Vidal, Rosina Batle Caldentey i representants de la Direcció General de Cadena Mar S.L. Especialment per mostrar molt interès i facilitar des d’un primer moment la realització de l’acció formativa, dirigida a persones en situació de vulnerabilitat

IMG_7301

IMG_7232

També han participat Juan Pablo Rosano, coordinador del programa Incorpora en Balears, qui destaca la necessitat de realitzar formacions adaptades a les necessitats del teixit empresarial per a fomentar la inserció de col·lectiu vulnerable.

IMG_7249

Per part de la Fundació Deixalles, ha esta present la Directora, Xesca Martí, qui remarca la importància dels cursos d’aquests tipus per a la inserció laboral de les persones amb dificultats per trobar una feina.

IMG_7236

Des de la Fundació Deixalles volem aprofitar també per mostrar l’agraïment a l’Ajuntament d’Alcúdia per a la cessió d’espai per a realitzar la formació en aula.

I especialment felicitar als alumnes participants pel seu esforç, dedicació i compromís en la realització de la formació. Enhorabona!

IMG_7322 IMG_7328 IMG_7338 IMG_7350 IMG_7358 IMG_7370 IMG_7380 IMG_7389 IMG_7407

IMG_7476

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *