EL BLOG DE DEIXALLES

MAR HOTELS, FUNDACIÓ “LA CAIXA” I DEIXALLES OFERIRAN OPORTUNITATS LABORALS A PERSONES AMB RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

hola

PALMA DE MALLORCA, 17 Ene. (EUROPA PRESS)

L’empresa Mar Hotels, la Fundació ‘la Caixa’ i la Fundació Deixalles han signat un conveni de col·laboració aquest dimecres amb el qual formaran a persones en risc d’exclusió social en el sector de l’hostaleria per, posteriorment, oferir-los un contracte de treball en algun dels hotels de Mar Hotels a Mallorca.

Segons ha informat Mar Hotels en un comunicat, els alumnes realitzaran un total de 110 hores de formació en A&B i Cuina i el Mar Hotels Restaurant Escola, que s’inaugurarà aquest divendres en Platja de Muro. Els assessors corporatius de A&B i Cuina de Mar Hotels seran les persones encarregades de la formació específica dels alumnes, mentre que les matèries transversals seran impartides per personal de Recursos Humans i Formació.

La iniciativa forma part del nou Pla de Responsabilitat Social Corporativa de Mar Hotels i, així mateix, està emmarcat al ‘Programa Incorpora’ de Fundació ‘la Caixa’. El conveni s’ha signat entre l’Adjunta a Adreça de Mar Hotels, Rosina Batle, i la directora general de Fundació Deixalles, Xesca Martí.

 

deixalles mar

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *