EL BLOG DE DEIXALLES

CLAUSURA DE LA SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ “DÓNA-LI SA VOLTA” IMPARTIT PER FUNDACIÓ DEIXALLES

0 Garantia Juvenil Deixalles

Ha finalitzat la segona edició del programa SOIB Jove Formació i Ocupació “Dóna-li sa Volta” impartit per Fundació Deixalles i finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE)

Palma, 25 de gener de 2019

A l’acte de clausura ha assistit el Sr. Llorenç Pou Garcias, Director General d’Ocupació i Economia de les Illes Balears.

Garantia Juvenil Deixalles (12)

El programa, que combinava formació amb treball remunerat, ha donat l’oportunitat a 10 joves, menors de 30 anys, d’obtenir dos certificats de professionalitat en: Activitats auxiliars de comerç i Activitats auxiliars de magatzem.

S’ha complert amb l’objectiu principal que era millorar les aptituds i competències professionals dels joves, facilitant-los l’accés al mercat laboral.

GJ 4

Durant un any, l’alumnat treballador ha rebut formació teòrica al mateix temps que ha posat en pràctica els coneixements adquirits en les instal·lacions que Fundació Deixalles té a la seva seu central situada al carrer Cedre de Palma.

L’alumnat treballador ha comptat amb el suport d’un equip de professionals format per: una directora, dos monitors (matí i tarda) una auxiliar administrativa i tres formadors.

Garantia Juvenil Deixalles (10)

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *