EL BLOG DE DEIXALLES

MAC INSULAR I DEIXALLES COORDINATS EN ELS SERVEIS DE GESTIÓ DE RESIDUS

MacInsular&Deixalles

Les directives de Mac Insular i de la Fundació Deixalles han renovat el seu compromís de col·laboració per a la inserció laboaral de persones en risc d’exclusió social a les plantes dels Serveis de Gestió de Residus.

La diversitat cultural de plantilla és molt significativa amb la presència de 18 nacionalitats diferents.

La formació impartida als diferents centres de treball de l’SGR és un aspecte a destacar. S’hi incorporen temàtiques específiques de l’àmbit social (habilitats socials, resolució de conflictes, feina en equip, mesures i recursos socials, etc.) que s’afegeixen a les formacions fixes de prevenció de riscs laborals, àrea ambiental i interculturalitat.

Desenvolupem les intervencions socials mitjançant accions directes i individuals (intervencions sobre el 80% de la plantilla) i amb l’aplicació mesures socials o,indirectament, mitjançant les accions formatives o accions coordinades amb el personal responsable de les Plantes.

Les mesures socials són referides a problemàtiques de salut física i mental, addiccions, motius familiars,conciliació de la vida laboral/familiar,conflictes de génere, racisme, habitatge, ajudes puntuals i/o d’emergència social, etc.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *