EL BLOG DE DEIXALLES

L’IBEROSTAR PALMA DE BÀSQUET VISITA DEIXALLES PALMA

IberostarPalma (1)

Font: dept. Comunicació Iberostar Palma, Jordi Riera

Els jugadors del IBEROSTAR Palma, Rafa Huertas i Javi Medori juntament amb l’entrenador ajudant de l’equip, Ángel Colino, han pogut visitar i conèixer de primera mà les instal·lacions de la Fundació Deixalles i la labor que realitzen els seus professionals en una visita guiada pel president de la Fundació, José Falcó.

El president de la Fundació Deixalles ha explicat i mostrat de primera mà totes les activitats de la Fundació, des de la recollida gratuïta (telèfon gratuït 900 77 22 11) a domicili de productes donados per la ciutadania, fins al treball que realitzen amb ells en els tallers de les instal·lacions que els membres del IBEROSTAR Palma han visitat.

IberostarPalma (9)

A més, també han pogut saber que Deixalles compta amb sis delegacions a Mallorca (Palma, Sóller, Felanitx, Calvià, Capdepera i Inca) i una a Eivissa on es desenvolupen diferents activitats per dotar a les persones participants d’habilitats sociolaborals, coneixements en tractaments de residus i prevenció de riscos laborals.

Com han fet saber als jugadors del IBEROSTAR Palma en la seva visita, les persones que participen en el projecte arriben derivades dels Serveis Socials i d’altres entitats de referència i dins del programa de Fundació Deixalles reben suport, formació i atenció psicosocial dels equips tècnics i una beca en concepte de suport econòmic al seu procés.

IberostarPalma (6)

També des de Deixalles han reconegut que la Fundació Deixalles com a moltes empreses, també es va veure afectada per la passada crisi financera pel que va veure obligada a reorganitzar les seves àrees de treball i serveis, creant tendes Deixalles que estan situades a la Carrers Blanquerna, Arxiduc i Plaça Madrid de Palma, al carrer Francesc Gomila de Manacor i en el passatge Bafàlia d’Eivissa. Aquestes tendes estan disposades per a la venda al públic, on s’exposen els articles únics de segona mà que han passat la selecció de major qualitat.

IberostarPalma (2)

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *