EL BLOG DE DEIXALLES

L’IBEROSTAR PALMA DE BÀSQUET VISITA DEIXALLES PALMA

IberostarPalma (1)

Font: dept. Comunicació Iberostar Palma, Jordi Riera

Els jugadors del IBEROSTAR Palma, Rafa Huertas i Javi Medori juntament amb l’entrenador ajudant de l’equip, Ángel Colino, han pogut visitar i conèixer de primera mà les instal·lacions de la Fundació Deixalles i la labor que realitzen els seus professionals en una visita guiada pel president de la Fundació, José Falcó.

El president de la Fundació Deixalles ha explicat i mostrat de primera mà totes les activitats de la Fundació, des de la recollida gratuïta (telèfon gratuït 900 77 22 11) a domicili de productes donados per la ciutadania, fins al treball que realitzen amb ells en els tallers de les instal·lacions que els membres del IBEROSTAR Palma han visitat.

IberostarPalma (9)

A més, també han pogut saber que Deixalles compta amb sis delegacions a Mallorca (Palma, Sóller, Felanitx, Calvià, Capdepera i Inca) i una a Eivissa on es desenvolupen diferents activitats per dotar a les persones participants d’habilitats sociolaborals, coneixements en tractaments de residus i prevenció de riscos laborals.

Com han fet saber als jugadors del IBEROSTAR Palma en la seva visita, les persones que participen en el projecte arriben derivades dels Serveis Socials i d’altres entitats de referència i dins del programa de Fundació Deixalles reben suport, formació i atenció psicosocial dels equips tècnics i una beca en concepte de suport econòmic al seu procés.

IberostarPalma (6)

També des de Deixalles han reconegut que la Fundació Deixalles com a moltes empreses, també es va veure afectada per la passada crisi financera pel que va veure obligada a reorganitzar les seves àrees de treball i serveis, creant tendes Deixalles que estan situades a la Carrers Blanquerna, Arxiduc i Plaça Madrid de Palma, al carrer Francesc Gomila de Manacor i en el passatge Bafàlia d’Eivissa. Aquestes tendes estan disposades per a la venda al públic, on s’exposen els articles únics de segona mà que han passat la selecció de major qualitat.

IberostarPalma (2)