EL BLOG DE DEIXALLES

III FÒRUM D’EMPRESES “CONNECTA’T”

1

L’acte ha tingut lloc avui dijous 22 de març des de les 9.00 h al Centre Flassaders i ha reunit a un centenar de persones demandants de feina, ateses al Servei d’Orientació Laboral de la Fundació Deixalles, i a 13 empreses col·laboradores.

3

Palma, 22 de març de 2018

El Servei d’Orientació Laboral “Okupa’t” (cofinançat pel Govern de les Illes Balears-Servei d’Ocupació de les Illes Balears i la Unió Europea-Fons Social Europeu) ha dut a terme la tercera edició del Fòrum “Connecta’t”.

L’objectiu d’aquest és el de facilitar espais de pràctica d’entrevista laboral a les persones demandants de feina i crear noves oportunitats d’ocupació. Alhora, s’intenta cobrir les necessitats de personal de les empreses col·laboradores.

IMG_4579

La jornada ha estat inaugurada pel Director General d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou, el President de la Fundació Deixalles, José Falcó, i la Coordinadora del Servei d’Orientació Laboral, Llúcia Forteza.

IMG_4486

Amb aquesta trobada entre empreses i persones demandants de feina, el Servei d’Orientació Laboral connecta persones amb perfil adequat a possibles llocs vacants a les empreses i crea un espai de connexió per a l’entrenament i desenvolupament de les entrevistes personals.

Un centenar de persones usuàries del servei d’orientació de Deixalles han assistit a l’esdeveniment i han participat les següents empreses: Hotel Valldemossa, Som Hotels, Mac Hotels-Pure Salt, Puro Group, Cecosa-Eroski, Fundació Laboral de la Construcció, Agroilla, Novaedat-Grupo 5, Grupo Cap Vermell, Melchor Mascaró, Click Rent a Car, Hoteles Globales, OK Group

IMG_4590

Una novetat d’aquesta tercera edició del Fòrum “Connecta’t” són les dues conferències/xerrades per a reactivar les accions de recerca activa de feina de les persones participants.

Javier Macías –empresari; assessor de màrqueting i finances; president del Centre Empresarial / Cultural de Mallorca- ha tractat sobre “La motivació i les tècniques per ajudar a vendre’ns en una entrevista de treball”.

4

Lilian Goberna i Jorge Serrano –de la consultora Go Consulting- han tractat de “La motivació, i la capacitat de resiliència en el procés de recerca de feina”.

5

La cloenda de la jornada ha estat a càrrec del Director del SOIB, Pere Francesc Torrens, i de la Directora de la Fundació Deixalles, Francesca Martí.

6

La Fundació Deixalles és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit balear amb l’objectiu bàsic de fomentar la integració de persones de col·lectius vulnerables amb dificultats per accedir al món laboral a través de la recollida, el tractament i la recuperació de residus, i del Servei d’Orientació i Intermediació Laboral.