EL BLOG DE DEIXALLES

DEIXALLES IMPULSARÀ CAMPANYES SOCIALS AL PARCBIT

Deixalles-ParcBit

Les empreses del ParcBit que ho desitgin es podran sumar a aquest projecte mitjançant la contractació dels serveis de neteja i manteniment de les seves oficines a Deixalles

PALMA DE MALLORCA, 3 (EUROPA PRESS) – La Fundació Deixalles impulsarà campanyes socials entre les empreses i els treballadors del ParcBit amb l’objectiu de fomentar la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables. El gerent de la Fundació Bit, Miquel Bernat, i la gerent de la Fundació Deixalles han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració mitjançant el qual la primera facilitarà els espais i mitjans de difusió per dur a terme les activitats que es vagin planificant, afavorint una millora social.

Així ho ha declarat el seu director gerent, Miquel Bernat, que ha remarcat que “amb aquest conveni es dóna un altre caire a l’activitat que es desenvolupa habitualment al ParcBit”.

Llegir més: http://www.europapress.es/illes-balears/noticia-fundacion-deixalles-impulsara-campanas-sociales-parcbit-20150303142010.html

(C) 2015 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió d’aquest contingut sense previ i exprés consentiment.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *