EL BLOG DE DEIXALLES

CONVERSA AMB… TIRME

Deixalles-Tirme (4)Amb motiu del 30 aniversari de la Fundació Deixalles, hem estrenat l’activitat “Conversa amb…”

TIRME, entitat amb la qual col·laborem des de fa anys, ha estat la triada per a l’estrena i el seu director general, Rafael Guinea, el seu director financer, Fernando Bescós, i el seu director de relacions institucionals, Joan Mateu, han estat les persones que s’han prestat a provar aquest format d’apropar-se a la Fundació Deixalles distendidament.

“Conversa amb…” consisteix a convidar a una persona o entitat rellevant de Mallorca perquè venja a visitar les instal·lacions de Deixalles Palma.

La comissió de recepció la formen una persona representant de la direcció de Deixalles, una altra de l’Àrea Ambiental i una altra de l’Àrea Social.
Aquesta comissió rep al convidat/da i en la secció de sofàs i mobiliari entaulen una conversa, prenent un cafè i pastes de comerç just.

L’objectiu és rebre del convidat/da  el seu feed back sobre la Fundació Deixalles: des de quan la coneix, què és el que creu que fem, que referències té del treball social…
Després de la conversa i el diàleg entaulat, amb respostes per a totes les preguntes, s’inicia una visita a la nau de donacions, els tallers de selecció de roba i joguines, i les àrees del treball social, amb la finalitat de que la persona comprovi in situ el treball que desenvolupem en la fundació i pugui conversar amb les persones que són les veritables protagonistes de la raó de ser de la Fundació Deixalles.

El format de visita “Conversa amb…” tindrà continuïtat durant els mesos d’agost a desembre en els quals es preveu comptar amb la presència del president del Consell de Mallorca, de la presidenta del Govern, de PIMEM, de Toni Gomila/Tomeu Caldentey, de la consellera de Medi Ambient, de Càritas, de la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, de la Plataforma per la Reducció de Residus, de la consellera de Serveis Socials i Cooperació, i de S’Altra Senalla.

Deixalles-Tirme (9)

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *