EL BLOG DE DEIXALLES

CALVIÀ CEDEIX UN SOLAR A LA FUNDACIÓ DEIXALLES PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN CENTRE D’INCLUSIÓ SOCIAL

b579b91e-48db-4d54-bfc8-2d43ba5c81ff

 

Diario de Calvià. 26/4/2019

L’entitat sense ànim de lucre situarà les seves instal·lacions en uns terrenys municipals del Polígon de Son Bugadelles.

El Ple del Ajuntament de Calvià ha aprovat cedir per 30 anys un solar a la Fundació Deixalles per a la construcció d’un Centre de prevenció de residus i inclusió social. Es tracta de la cessió gratuïta del solar del carrer Illes Canàries, número 28, del Polígon de Son Bugadelles.

Les instal·lacions, la construcció de les quals anirà a càrrec de la Fundació Deixalles, acolliran activitats de tipus social, assistencial i ambiental, que redundarà de forma evident i positiva en benefici de la població no solament del terme municipal de Calvià, sinó també de la zona de Ponent ja que permetrà atendre a més nombre de persones en situació o risc d’exclusió social i persones amb discapacitat per trastorn mental que són ateses per la Fundació Deixalles.

El nou edifici, que tindrà una superfície d’uns 1.990 m2, incorporarà també noves activitats mediambientals innovadores de prevenció i reutilització de residus. Les noves instal·lacions de Calvià permetran enfortir l’activitat que la Fundació Deixalles realitza en l’actualitat amb la realització d’accions formatives sobre la prevenció, reutilització i reciclatge; la venda d’objectes reutilitzables; un nou espai expositiu per facilitar la informació i realitzar activitats lúdiques orientades a la sensibilització mediambiental, i l’habilitació d’un espai per a la recepció d’objectes reutilitzables, entre unes altres.

La Fundació Deixalles de Calvià està situada, en aquests moments, en una nau del Polígon de Son Bugadelles, al carrer Alacant, 9.

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *