EL BLOG DE DEIXALLES

ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB OK GROUP

firma-convenio-Deixallles-290518-2

OK Group i les seves divisions de lloguer, OK Rent a Car, i venda de vehicles, OK Cars, sensibilitzats amb el treball social, laboral i mediambiental que duu a terme Fundació Deixalles, han signat un acord de col·laboració amb l’objecte de millorar la empleabilidad de persones en risc d’exclusió social i aconseguir així la seva inserció laboral.

Per a la seva consecució es fomentarà la contractació de persones procedents de col·lectius desfavorits i es realitzaran accions d’assessorament, així com de suport durant tot el procés de selecció i incorporació de candidats de Fundació Deixalles a les diferents divisions que componen OK Group.

img_22601

Així mateix, l’acord subscrit amb aquesta entitat sense ànim de lucre comporta l’adhesió de OK Group al conveni mediambiental que Fundació Deixalles manté en Balears i que suposarà la tramitació de sol·licituds de donacions de material en desús a les seves corresponents delegacions.

La signatura de l’acord ha tingut lloc en les instal·lacions de la seu central de OK Group, situades a Palma (Mallorca). El president executiu i fundador de OK Group, Othman Ktiri, i la directora general de la Fundació Deixalles, Francesca Martí Llodrà, s’han felicitat per l’acord aconseguit.