EL BLOG DE DEIXALLES

La regidora de Benestar Social visita Deixalles Palma

consellera deixalles

Ana Ferriol, regidora de Benestar Social i Igualtat del Ajuntament de Palma, acompanyada de Mercedes Varela, directora general de l’àrea, han visitat les instal·lacions de Deixalles Palma i s’han reunit amb l’equip directiu de la entitat per conèixer in situ els projectes que està desenvolupant la Fundació, informar-se dels treballs realitzats el 2013 i les perspectives per al 2014, així com les necessitats de finançament que Deixalles demanda per afrontar amb garanties el treball social que desenvolupa.

La Fundació assumeix els principis de l’economia solidària i té com a objectiu afavorir la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient.

La recollida domiciliària i gratuïta de mobles, electrodomèstics, roba… (tel. 971479211) és la seva principal font de recursos pel que agraeix a la ciutadania balear que segueixi col·laborant activament amb la seva raó social.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *