EL BLOG DE DEIXALLES

L’AJUNTAMENT DE MANACOR I LA FUNDACIÓ DEIXALLES COL·LABOREN PER A TENIR UNA DECORACIÓ NADALENCA MÉS JUSTA I SOSTENIBLE

Deixalles-Llevant

Ja som a Nadal i volem vestir el nostre poble amb llums, colors i formes alegres, però a vegades el consumisme propi d’aquestes dades ennuvola l’esperit real de la festa.Per això, l’Ajuntament de Manacor ha demanat la col·laboració de la Fundació Deixalles ja que té una gran trajectòria dins del món de la reutilització dels materials que rebutgem.

La Fundació és una entitat sense ànim de lucre que assumeix els principis de l’economia solidària i té com a objectiu contribuir a construir una societat més justa i sostenible afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió social de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient. De la mateixa manera les persones reben formació, orientació i assessorament per a millorar la seva situació. La Fundació treballa principalment amb els Serveis Socials municipals i altres entitats socials del seu voltant.

La Delegació de Deixalles Llevant rep roba i altres objectes mitjançant donacions de persones sensibilitzades socialment (també per recollida domiciliària gratuïta) que, dins els tallers de “customització”, transformen donant-los un altre ús. En aquesta ocasió han realitzat ornamentació nadalenca per a crear un ambient màgic a la carpa situada a la plaça del Palau, i així fer veure a la societat que també es possible reutilitzar per Nadal.

Tan l’ Ajuntament com la Fundació Deixalles vos conviden a venir a veure la decoració i animen a que tothom doni una altre oportunitat a aquelles coses que se tiren.

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *