On som

Carrer d’Alacant, 9. Polígon Son Bugadelles. Calvià
Tel. 971 698 422 / deixallescalvia@deixalles.org

[wp_geo_map]

Horari

Dilluns a divendres: 8 – 19 hores

Dissabte: 8 – 14 hores

Què fem

Promovem la inserció sociolaboral de persones amb dificultats per mitjà de Tallers:

Delegació Calvià

Taller de Recollida Selectiva: recollim voluminosos reutilitzables o per reciclar (mobles, electrodomèstics, roba…)

Taller de Deixalleria: seleccionem i classifiquem els objectes que arriben a la delegació

Taller de Reutilització i Customització de Roba: seleccionem, classifiquem i reutilitzem la roba donada

Servei Ocupacional Deixalles Ponent / Servei d’atenció d’estades diürnes per a persones en situació d’exclusió social amb problemàtica afegida a salut mental: millorem les oportunitats de treball de les persones amb malalties mentals

Equip

FD Calvià

Història

Deixalles Calvià s’inaugura el mes de febrer de 2002 gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Calvià, l’empresa pública Calvià 2000 i la Fundació Deixalles.

L’objectiu era desenvolupar programes d’inserció sociolaboral per a col·lectius desfavorits, per persones del municipi amb malaltia mental, a la congestió de la Abocador Municipal…

Posteriorment, hem treballat itineraris integrals d’inserció i un Servei d’Orientació laboral per a persones discapacitades (2004), prioritzant aquelles del municipi amb malaltia mental. Una Iniciativa Comunitària Equal amb dues actuacions, Frontera i Hafren, dirigida a persones discapacitades amb malaltia mental (2005, 2006) i el desenvolupament d’un Programa de Renda Mínima per col·lectius desfavorits.

Som la delegació especialitzada en el tractament de la salut mental a través de les línies de treball ambientals i socials de Deixalles.

calviàFD 0413