EL BLOG DE DEIXALLES

El carter / la cartera avui truca més de dues vegades

El carter / la cartera avui truca més de dues vegades

En aquest període on d’alguna manera, les tecnologies i les comunicacions online han envaït els nostres espais, on la manera d’expressar-nos i comunicar-nos ha depès de la dolenta o bona connexió que teníem en aquest moment, en aquest període on ha prevalgut el virtual, va sorgir aquesta meravellosa alternativa.

Des del servei ocupacional Deixalles Ponent va néixer la idea, fantàstica, de fer un passet enrere en l’era de les telecomunicacions. Ens ha donat un marge extraordinari per a desenvolupar i posar en pràctica habilitats i aptituds gairebé gairebé…en desús.

El projecte: el carter@ avui truca més de dues vegades; ens ha connectat emocional i humanament. Hem escrit, hem rebut, hem llegit cartes escrites del nostre puny i lletra. Ha estat fantàstic treure a passejar cartes escrites des del cor, cartes carregades de missatges, cartes que ens han arribat directes al cor.

Especial esment a Agatha, Samir i a Carla que, amb saques carregades de missatges preciosos, han arribat a cadascun de les llars de les persones del servei ocupacional, que esperaven impacients les cartes dels seus companys i companyes. Això no sols ens ha connectat, sinó que ens ha unit encara més. Gràcies per delectar-nos amb cada paraula, amb cada frase…i amb alguna confessió.
L’evidència que el tradicional i el genuí mai ha de perdre’s.

Per aquestes cartes escrites, per moltes altres que quedin per escriure, per aquesta sensació que un sent en obrir un sobre… per tantes emocions evocades i compartides i per l’oportunitat de poder guardar en un calaix moments que sempre ens podran evocar emocions positives d’una etapa estranya i complicada de les nostres vides que, encara que difícil, també ens ha donat l’oportunitat d’aprendre, de conèixer-nos una miqueta més.

Des de la meva postura, des del meu afany per mantenir aquesta unió, us dono l’enhorabona i les gràcies per posar-nos-el tan fàcil, per emocionar-nos tant i creure cada vegada més en aquest projecte. Avui us dedicaria una oda, avui escriuria el millor dels poemes, tots dos inspirats en vosaltres i vosaltres i en la puresa de la vostra essència. GRÀCIES!!

Carmen Medina, directora del Servei ocupacional Deixalles Ponent
Concert Conselleria d’Afers Socials i Esports
Cofinançat FSE

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *