EL BLOG DE DEIXALLES

CONVENI COL·LABORACIÓ AMB FUNDACIÓ LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓ

CONV_FLC_FDEIXALLES La Fundació Laboral de la Construcció signa un conveni de col·laboració amb Fundació Deixalles amb la finalitat d’apropar la formació als seus usuaris

Aquest matí s’ha fet efectiu l’acord de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a apropar la formació als seus usuaris contribuint, en part, la seva futura integració social i laboral.

La Fundació Laboral de la Construcció (FLC) ha signat un conveni de col·laboració amb Fundació Deixalles amb l’objectiu d’establir les vies de cooperació per desenvolupar determinades activitats de foment de formació professional i el desenvolupament d’activitats de col·laboració entre ambdues institucions.

L’acord s’ha fet efectiu a les 9:30 hores del matí entre les parts i té com a objectiu contribuir a la integració laboral a través de tasques de formació. Fundació Deixalles es compromet a donar a conèixer l’activitat de la Fundació a través de les seves publicacions i els diferents contactes amb els seus usuaris, i la Fundació es compromet a facilitar l’accés als serveis i activitats que es desenvolupin als usuaris de l’entitat.

Ambdues parts coincideixen en la importància de deixar obert el conveni signat per el que podran en el futur signar protocols i acords temporals o definitius per al desenvolupament d’actuacions o programes específics de formació professional i / o seguretat laboral en el sector de la construcció.

El Conveni que s’ha signat, s’estendrà per un any, prorrogable i comprèn les illes de Mallorca i Eivissa. A la signatura del document hi han assistit: el gerent de la FLC, Mario Guillen Llop, la directora de la Fundació Deixalles, Francisca Maria Marti Llodrá, juntament amb les responsables de diferents àrees d’ambdues fundacions.

(*) La Fundació Laboral de la Construcció és una entitat sense ànim de lucre, referent en el sector de la construcció, que està present en les diferents comunitats autònomes a través dels seus 17 consells territorials. Té la peculiaritat d’estar gestionada de forma paritària per les entitats més representatives del sector de la construcció: la Confederació Nacional de la Construcció (CNC), la Federació Estatal de Construcció, Fusta i Afins de Comissions Obreres (Fecoma-CCOO), i Metall , Construcció i Afins de la Unió General de Treballadors, Federació d’Indústria (MCA-UGT). En 2013 va formar a més de 60.000 treballadors de la construcció, disposa de 42 centres de formació propis, una oferta de més de 400 accions formatives i la col·laboració de més de 1.700 professors a tot Espanya.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *