EL BLOG DE DEIXALLES

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE NOVAEDAT I LA FUNDACIÓ DEIXALLES

conveni FD-Novaedat

La Delegada de centres de Novaedat a Balears, Bàrbara Barceló, i el president de la Fundació Deixalles, José Falcó, han signat un acord social de col·laboració per desenvolupar polítiques i accions que afavoreixin una major incorporació de les persones en risc d’exclusió al món laboral en la nostra comunitat autònoma.

La política de responsabilitat social empresarial de Novaedat facilitarà al Gabinet d’Orientació Laboral la descripció dels perfils professionals corresponents als llocs de treball oferts i les condicions de contractació. També facilitarà el seguiment de la inserció laboral de les persones en els seus centres de treball, respectant la metodologia d’acompanyament a la inserció del programa Okupa’t, cofinançat per SOIB i FSE, que implementa la Fundació Deixalles. Igual que estableix la possibilitat de realitzar pràctiques laborals no remunerades per contribuir a la formació professional de les persones usuàries del servei.

Per la seva banda, la Fundació Deixalles es compromet a buscar i seleccionar treballadors/es que encaixin en els perfils de l’empresa Novaedat i a donar-los seguiment en la seva inserció laboral prestant serveis d’assessorament, suport en l’adaptació al lloc de treball i seguiment després de la contractació laboral.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *