EL BLOG DE DEIXALLES

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE AMPEB I DEIXALLES

AMPEB·Deixalles

Pedro Delgado, en representació de AMPEB (Associació de Majors Aturats per l’Ocupació a Balears), i la directora general de la Fundació Deixalles, Francesca Martí, han signat un acord social de col·laboració entre ambdues entitats.

A la signatura de l’acord van estar presents Miguel García de AMPEB i la coordinadora del Gabinet d’Orientació Laboral de la Fundació Deixalles, Llúcia Forteza.

Aquesta col·laboració té com a objectiu aconseguir una coordinació eficaç entre les entitats per aconseguir l’òptim aprofitament dels recursos disponibles per a les persones aturades en recerca activa d’ocupació.
Deixalles posa a disposició de AMPEB dues places d’itinerari d’inserció laboral i el seu servei d’orientació laboral, i AMPEB seleccionarà entre les seves persones associades a les que compleixin amb els requisits d’accés al servei.
Deixalles continuarà divulgant entre els seus persones usuàries majors de 45 anys el moviment associacionista de AMPEB perquè juntes puguin salvar les dificultats de la
desocupació.