EL BLOG DE DEIXALLES

REBROTAR LA TRAPA

2

“Rebrotar la Trapa” és un Taller d’Ocupació del SOIB i del Servicio Público de Empleo Estatal que gestiona la Fundació Deixalles. El Taller d’Ocupació continua desenvolupant les seves actuacions iniciades el passat 1 de desembre per avançar en la recuperació de l’espai i per prevenir futurs incendis forestals.

Després de l’habilitació de zones de discontinuïtat i feixes auxiliars per prevenir riscs d’incendis i de la retirada i maneig de residus forestals amb les quals s’iniciaren les tasques del Taller d’Ocupació, actualment s’estan desenvolupant tasques de reducció de peus de pins per aconseguir una densitat òptima i de podes de formació a la massa boscosa de pinar jove per tal d’afavorir el seu creixement.

El Taller d’Ocupació Rebrotar la Trapa es desenvolupa amb la participació de 10 alumnes treballadors amb dificultats d’accés al món laboral, els quals veuran millorada la seva ocupabilitat gràcies a la formació i l’experiència adquirida en tasques forestals.

Per la seva banda, la Trapa és un referent de la gestió ambiental, i com a tal impulsa, executa i comunica tot un seguit d’accions que ens apropen a un model de gestió més sostenible de regeneració natural: major eficàcia, mínim impacte, mínim cost i màxima repercussió social.

 

 

 

 

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *