EL BLOG DE DEIXALLES

La Fundació Deixalles puja a la mobilitat elèctrica compartida amb Ecotxe

Ecotxe&Deixalles 1

La Fundació Deixalles i Ecotxe hem signat un acord de col·laboració per al foment de la mobilitat elèctrica compartida a Mallorca i l’Economia Social i Solidària. Aquest acord és fruit de la voluntat de trobar vies d’intercooperació per avançar ens els principis que inspiren l’Economia Social i Solidària i arriba després de la celebració de la Setmana de les Economies Transformadores i la Fira del Mercat Social.

Amb aquest acord, les persones treballadores de Fundació Deixalles tendran accés al servei de cotxe elèctric compartit amb les mateixes tarifes i condicions que les persones sòcies d’Ecotxe, durant un període d’un any, sense haver de fer l’aportació de capital social obligatori de la cooperativa. A més, la Fundació Deixalles podrà tenir un número il·limitat de persones usuàries d’Ecotxe per a usos professionals de les seves activitats.

Al mateix temps, la Fundació Deixalles oferirà durant un any un descompte del 5% en la compra de productes de les seves botigues (excepte els articles provinents del següents tallers de la Fundació: fusteria, customització, upcycling i electro).

La Fundació Deixalles és una entitat sense ànim de lucre el Patronat de la qual està format per treballadors i treballadores de la Fundació agrupats en l’Associació Amics de Deixalles. La Fundació Deixalles assumeix els principis de l’Economia Solidària i té com a objectiu contribuir a construir una societat més justa i sostenible afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient.

Intercooperar per avançar

A Ecotxe estam molt satisfets de signar aquest acord perquè la Fundació Deixalles sempre ha donat suport a la creació i desenvolupament de la cooperativa. Aquesta nova col·laboració s’inicia precisament després de la Setmana de les Economies Transformadores (20-27 de setembre) i la Fira del Mercat Social (28 de setembre) on les entitats de l’Economia Social i Solidària ens hem mostrat com a alternatives al sistema econòmic depredador actual a través de la cooperació i la sostenibilitat ambiental.

Aquest acord és el quart acord que establim amb entitats de l’Economia Social i Solidària després dels acords amb Som EnergiaS’Altra Senalla i Amics de la Terra.

Formes part de la Fundació Deixalles i vols utilitzar Ecotxe?

Si vols utilitzar un cotxe elèctric i només pagar pel temps d’ús, com a treballador o treballadora de Fundació Deixalles podràs fer-ho sense haver d’associar-te a Ecotxe durant el primer any. Per a sol·licitar més informació i donar-te d’alta al servei d’Ecotxe, escriu-nos a info@ecotxe.coop.

Ecotxe&Deixalles 2

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *