EL BLOG DE DEIXALLES

LA FUNDACIÓ DEIXALLES, EN EL MARC DEL PROJECTE INCORPORA, LLIURA ELS DIPLOMES ACREDITATIUS DEL CURS FORMATIU DE PERSONAL DE SUPERMERCAT AMB LA COL·LABORACIÓ D’EROSKI

grupo curso

Deixalles Eivissa lliura avui els diplomes acreditatius de la formació finançada pel Programa Incorpora de “la Caixa” en col·laboració amb EROSKI.

Es tracta d’una iniciativa basada en la formació de futurs professionals i adaptada a les necessitats d’un sector potencialment demandant de personal, com són els supermercats.
L’objectiu d’aquest curs ha estat millorar la empleabilidad de les persones derivades per la Fundació Deixalles i altres Entitats Socials de la illa per professionalitzar-les en un sector de difícil cobertura dins del mercat laboral, així com millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant llocs de treball amb major estabilitat laboral durant tot l’any.

El curs va constar de 252 hores, amb un equilibri entre formació teòrica i pràctiques en els centres de treball d’Eroski. En la formació teòrica es van treballar habilitats personals: autoestima, comunicació, treball en equip, intel·ligència emocional,
resolució de conflictes i gestió d’estrès. D’altra banda per part d’Eroski han adquirit les competències tècniques dels llocs de carnisseria i peixateria. Per a aquesta formació pràctica es va comptar amb la col·laboració de set establiments de l’Eroski
en diferents municipis de la illa d’Eivissa.

La valoració és molt positiva, tant per part de Deixalles, com per l’empresa col·laboradora Eroski. Especialment per permetre la formació professional a persones amb dificultat en l’accés a una ocupació professionalitzada en un sector de difícil cobertura”. També des del programa Incorpora de La Caixa, representada en el lliurament per Gaelle Li Dour, s’han mostrat molt satisfets pels resultats.

20180427_103041
Han participat en la iniciativa 16 alumnes dels quals han finalitzat la formació un total de 13 persones de les quals ja han estat contractades un 50% i s’espera aconseguir al voltant del 75% d’insercions en el sector de la formació. Tant l’evolució dels alumnes com la seva disposició i actitud han estat molt bé valorada per la cadena de supermercats. Sebastian Sureda, responsable de RRHH de l’Eroski, va representar a l’empresa en el lliurament i va manifestar que “valoro positivament aquesta primera col·laboració amb Deixalles, generant contractacions durant la temporada de manera immediata després de l’experiència formativa”. En el lliurament dels diplomes als participants, s’ha comptat amb Xesca Martí Directora General de la Fundació Deixalles.
Des de la Fundació Deixalles volem també mostrar el nostre agraïment a l’ajuntament d’Eivissa per la cessió d’espai per a la realització de la formació en aula, així com a Eroski per la seva col·laboració i disposició en tot moment. També volem felicitar molt sincerament als alumnes participants pel seu esforç i dedicació. Vanesa Vetlla i Paloma Díaz formadores del projecte consideren que “ha estat una experiència innovadora, formant en aspectes personals per millorar l’actitud i empoderándolas cap a l’ocupació i consecució d’objectius.

20180427_103427

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *