EL BLOG DE DEIXALLES

DEIXALLES “PREMI PIMEM” 2018

Dyvh7rYX4AEIBsb

PIMEM lliura els premis a les millors empreses del 2018 amb un “èxit rotund”

PIMEM torna a ser un agent social actiu, visible i important que lluita pels interessos econòmic-socials de les pimes mallorquines

Lloc: Teatre Xesc Forteza
Data: 6 de febrer de 2019
Hora: A les 18:30 hores

Palma de Mallorca – La federació de la Petita i Mitja Empresa de Mallorca (PIMEM) ha celebrat aquest dimecres la segona edició dels ‘Premis PIMEM’. Una gala que ha commemorat el treball elaborat per diferents empreses mallorquines al llarg del passat 2018

DyvrA8-WsAEsFYf

Sis empreses i una associació empresarial han estat premiades en l’esdeveniment que s’ha dut a terme en el teatre Xesc Forteza de Palma. El president de PIMEM, Jordi Mora, ha destacat el gran treball diari que s’està realitzant des de PIMEM perquè la federació torni a ser “un agent social actiu i visible, que lluita pels interessos econòmic-socials de les pimes mallorquines”.

e5168aba-62f5-463b-9abf-9381b0680936

A més, Mora, en el seu discurs, va dedicar unes paraules al recentment mort, Antoni Mas, expresident de PIMEM i antecessor de Jordi Mora. “Si PIMEM avui és més fort és gràcies al gran treball de Toni Mas, ell creia enèrgicament en la necessitat de l’existència de la PIMEM. Gràcies a les seves polítiques internes avui podem dir que PIMEM s’ha tornat moderna i atractiva per al món empresarial. Aquesta és una gran pèrdua, sempre li tindrem en la nostra memòria i en els nostres cors.

DyvqR4XWwAErC06

El president de la patronal també va agrair la presència de José Luís Roca, president de la recentment formada Plataforma Pimes. Una organització que engloba a les federacions de Petites i Mitges Empreses, diferents sectorials nacionals, i que representa a més de 3 milions d’empreses. Roca, a més va intervenir en el desenvolupament de l’esdeveniment per explicar juntament amb Jordi Mora, la funció, el treball i els objectius que té la Plataforma Pimes. Els dos presidents han explicat als assistents els beneficis i objectius que aquesta nova organització pot aportar als autònoms, petites i mitjanes de Mallorca.

DyvquVRX4AIF05a

La gala ha estat dirigida pel famós showman, ‘Mag Marín’, mag, humorista i guanyador de diversos premis a nivell nacional i internacional que ha dotat d’entreteniment i diversió l’acte de la federació amb varis dels seus trucs, impossibles de desxifrar. El lliurament de premis ha estat a càrrec de les diferents autoritats que es trobaven presents a la sala, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets; i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana María Adrover. A més, a l’acte també han assistit com convidats la delegada del Govern, Rosario Sánchez; el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela; la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Clareda; i el comandant general de Balears Juan Cifuentes.

La importància de les petites i mitges empreses en el teixit empresarial i social de Mallorca també ha fet que nombroses personalitats polítiques del PP, Ciutadans i el PI s’apropessin al teatre del centre de Palma

f6b8848e-df58-434d-8671-94c7a118880a

Les empreses premiades d’aquest anys han estat, Juguetes La Industrial, com a millor empresa del sector comercio; Timón Hotel, com a empresa més destacada del sector serveis; Can Gordiola, es va dur el premi Indústria per la seva banda; l’emblemàtic restaurant Bodega La Rambla es va adjudicar el premi a millor empresa restauració/turística; el premi a la Responsabilitat Social Empresarial va ser per a Fundació Deixalles; Habitissimo tanca aquest magnífic 2018 replet de reconeixements amb un premi en aquest cas en Innovació; i finalment, l’Associació de Forners i Pastissers ha estat premiada com a millor Associació Empresarial de 2018.

b253f8a3-2212-4b39-90ad-d0d65d2c84b9

José Falcó, president de la Fundació Deixalles, s’ha dirigit als més de 300 assistents en nom dels guardonats per agrair el reconeixement que els ha brindat PIMEM en aquesta edició dels ‘Premis PIMEM’ i enaltir la labor de tots els empleats que “dia a dia fan créixer a les empreses de la illa”.

d6614b60-8842-4b8a-8be3-07846f14921a

El premi Vinagre aquest any va ser a caure a les mans del col·lectiu de companyies aèries que operen a la illa. Pimem, ha volgut donar un toc d’atenció destacant la importància que aquestes companyies “s’impliquin amb la situació de les illes i deixin d’aprofitar-se econòmicament dels descomptes que van destinats als ciutadans per inflar els preus”.

Ensenyat ha estat l’encarregat de tancar la gala. Agraint el treball que realitzen les pimes per fer que Balears sigui una de les comunitats més reconegudes a nivell nacional i internacional.

Els assistents, tal com havia anunciat Mora en la seva al·locució inicial, han estat obsequiats amb una borsa de productes de proximitat i autòctons i una “fi de festa mallorquí” en el qual s’ha pogut gaudir d’una bona xocolata calenta i una ensaïmada artesana.