EL BLOG DE DEIXALLES

COMPRES AMB CONSCIÈNCIA SOCIAL

Tercer Sector (4)

El Tercer Sector Social Illes Balears (TSSIB)- plataforma que agrupa a les principals federacions i associacions que treballen en l’àmbit de la discapacitat i la inclusió social- ha iniciat una campanya per difondre l’ampli catàleg de productes i serveis que ofereixen les entitats sense ànim de lucre.

Actualment el Nadal va associat al consum. És l’època de l’any que es fan més regals i s’organitzen molts de dinars i sopars. Però aquest consum pot ser responsable i incidir positivament en col·lectius que sovint es troben en situació de vulnerabilitat.

Les entitats sense ànim de lucre ofereixen- a totes les illes- una gran diversitat de productes i serveis en el quals hi treballen persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social: restaurants, serveis de càtering, hotels, objectes de regal,  impremtes, tendes de roba…

APP

 

Aplicació de mòbil

Per donar a conèixer tots aquests productes i serveis, el TSSIB disposa d’una aplicació de mòbil que es pot consultar en català, castellà i anglès. Amb aquesta APP es pot accedir als productes amb les dades de contacte i el mapa de localització.

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *