EL BLOG DE DEIXALLES

2a Trobada #COMUN_ESS

DSCF0057

#COMUN_ESS és un espai generat per REAS i el Mercat Social (MES) per compartir eines i coneixements de comunicació entre diferents agents de l’Economia Social i Solidària de diferents punts del territori. L’objectiu final és millorar la difusió d’una economia que posa en el centre a les persones, a partir de criteris socials i mediambientals.

DSCF0088

La primera trobada es va realitzar a Saragossa al desembre de 2015. En els següents mesos s’han creat taules de treball específiques a Bilbao, Madrid i Còrdova, coincidint amb esdeveniments importants de l’Economia Social i Solidària.

COMUNESS_PREINSCRIP500-1_0

En aquesta segona trobada de Madrid, hi ha hagut taules rodones sobre “Com les Institucions comuniquen l’Economia Social i Solidària”

b82755eb-ae22-4298-a7d6-f9872ff46f30

o com s’estan relacionant els “Mitjans de comunicació i Economia Social i Solidària”

DSCF0065

En la trobada s’han compartit píndoles formatives (sèrie de petites microcharlas de 15 minuts sobre comunicació realitzades per les participants a la trobada)

DSCF0010

DSCF0072

i s’han promogut els debats estratègics sobre comunicació interna -“Creixem, després com ens comuniquem?”-, comunicació externa -“Nous discursos, nous públics”-, cooperativisme i emprendimiento -“Com impulsar l’Economia Social i Solidària?”- i l’Economia feminista i solidària.

DSCF0063

DSCF0064

Són moltes els dubtes i poques les respostes, menys encara les certeses. Però, com para gairebé tot, és aplicable el vell lema de “sol@s no podemos, ¡con amig@s sí!”. Aquesta és la filosofia de partida de #Comun_Ess, trobada de comunicació i Economia Solidària. Seguim avançant