Salut Mental

FUNDACIÓ DEIXALLES és membre fundador del Tercer Sector Social Illes Balears i
del CERMI Illes Balears i també està integrada a foQu

SERVEI OCUPACIONAL: DEIXALLES PONENT

Servei d’atenció diürna per a 21 persones amb discapacitat per trastorn mental greu
És un servei d’atenció diürna que dóna suport a les persones amb discapacitat per salut mental que necessiten organització, supervisió i assistència en la realització de les activitats de la vida diària, i també suport en el procés d’adquisició i desenvolupament d’habilitats bàsiques i adaptatives personals, socials i prelaborals, perquè puguin assolir, dins les possibilitats de cada persona usuària, la màxima integració sociolaboral.
L’objectiu principal és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat associada a la salut mental. Per això, també ha de donar el suport necessari per desenvolupar la màxima autonomia personal possible, potenciar la formació, tenir en compte l’entorn familiar i la coordinació amb els recursos comunitaris de la zona.

visita Lonja cartell

Àrea de Benestar

Àrea de Teràpia Ocupacional i Formació Permanent: formació professional per a la millora de la ocupabilitat
Àrea d’Ajust Personal i Sociolaboral per a garantir l’itinerari vital de les persones

Servei concertat amb la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació amb cofinançament del 50% a càrrec del Fons Social Europeu (Programa Operatiu 2014-2020)

Col·laborem estretament amb l’Ajuntament d’Andratx a través del “Programa d’ajudes per a la inserció social, dirigit a col·lectiu vulnerable: persones amb malaltia mental i en risc o situació d’exclusió social residents al municipi d’Andratx”, que facilita la integració social en projectes d’atenció específica i especialitzada.

Salut mental Calvià

SERVEI MENJADOR SOCIAL: “AVUI MENGEM PER ISABEL”

Cobrim la necessitat bàsica de l’alimentació del servei ocupacional gràcies a la donació de familiars d’una usuària que ha estat 10 anys al nostre centre i del Ajuntament d’Andratx, a través de la Regidoria de Serveis Socials

Proj. Isabel FD Calvia salut mental (28)