Serveis d’orientació laboral

Gabinet d’Orientació Laboral, GOL

El GOL és el nostre servei d’orientació laboral, present a totes les delegacions, dirigit al col·lectiu de persones vulnerables.ració social i laboral de les persones amb discapacitat associada a la salut mental. Per això, també ha de donar el suport necessari per desenvolupar la màxima autonomia personal possible, potenciar la formació, tenir en compte l’entorn familiar i la coordinació amb els recursos comunitaris de la zona.

GOL formacio 1

PROCESSOS D’INSERCIÓ PER A L’OCUPACIÓ, OKUPA’T

GOL visita Leroy

És el projecte d’orientació laboral, que compte amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), dirigit al col·lectiu vulnerable i desenvolupat a Mallorca i Eivissa.

Destacam la realització del Fòrum d’Ocupació a Mallorca i Eivissa: les persones usuàries tenen un contacte directe amb les empreses col·laboradores, optant a ofertes de feina.

PROJECTE INCORPORA

Finançat per l’Obra Social “La Caixa”, oferim un servei integral gratuït que proporciona tot l’assessorament laboral que l’empresa necessita, un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció de personal fins a la integració plena en el lloc de feina.

1