Itineraris sociolaborals

Itineraris Prelaborals

Destinats a persones en situació d’exclusió social amb factors de baixa ocupabilitat.
Realitzem entrenaments de competències personals i laborals.
Cada participant desenvolupa un itinerari individualitzat, adaptat a les seves característiques

Aquests itineraris requereixen la participació i la implicació de diferents entitats i serveis, que ens deriven a les persones. Cada participant desenvolupa un itinerari individualitzat adaptat a les seves característiques. Les mancances i potencialitats de cada persona marcaran els diferents ritmes del seu procés.

Els tallers prelaborals són l’espai idoni per a posar en pràctica les competències socials i laborals.
Aquests tallers estan supervisats i dirigits per un equip de monitors/es i tècnics/ques socials que formen a les persones tant a nivell teòric com pràctic: competències sociolaborals de carácter més transversal com competències profesionals. Que es van complementant amb  formacions dins aula.

Principis 3

Processos d’inserció per a l’ocupació, OKUPA’T

És el projecte d’orientació laboral, que compte amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), dirigit al col·lectiu vulnerable i desenvolupat a Mallorca i Eivissa.
Destacam la realització del Fòrum d’Ocupació a Mallorca i Eivissa: les persones usuàries tenen un contacte directe amb les empreses col·laboradores, optant a ofertes de feina.

GOL visita Leroy

Projecte Incorpora

1

Finançat per l’Obra Social “La Caixa”, oferim un servei integral gratuït que proporciona tot l’assessorament laboral que l’empresa necessita, un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció de personal fins a la integració plena en el lloc de feina.

Gabinet d’Orientació Laboral, GOL

El GOL és el nostre servei d’orientació laboral, present a totes les delegacions, dirigit al col·lectiu de persones vulnerables.

GOL formacio 1