EL BLOG DE DEIXALLES

DIÀLEG AMB AREAS I BURGER KING AEROPORT

Deixalles-BK

Un grup de persones usuàries del projecte Okupa’t, gestionat pel GOL i cofinançat per SOIB i FSE, han visitat el Burger King de l’aeroport de Son Sant Joan. 
Ignacio i Xisco, responsables dels RRHH de Areas, i Silvia, gerent del Burger King, van acompanyar al grup en un exhaustiu recorregut per les seves instal·lacions. 

Ignacio, director d’operacions d’Areas, va ser molt gràfic a l’hora de descriure l’evolució dels aeroports del país: “abans teníem aeroports amb centre comercial i ara tenim centres comercials amb aeroport. La tendència és traslladar a l’aeroport el que passa a la carrer amb qualitat i bons preus “.

El Burger King de l’aeroport té una facturació que és l’admiració de tot el gremi comercial. Han passat de facturar 736.000 € a l’agost del 2013 a 1.080.000 € a l’agost de 2014, un 47% més amb el mateix personal i amb un nombre semblant de passatgers en trànsit.

Les claus de l’èxit del BK amb una facturació líder mundial? 
Silvia, gerent del Burger King, té clara la resposta: “la formació i un gran equip humà per oferir un producte de qualitat amb un servei excel·lent”. 

Per aconseguir els objectius que es planteja l’empresa cal treballar molt i bé. D’una mitjana de 6000 persones/hora que circulen per l’aeroport, 144 arriben a consumir en Burger King. Per assolir els estàndards de màxima qualitat (1’30 ” des que demana el seu menjar fins que la rep i ​​un màxim de 2’15 ” d’espera en cua), “cal tenir ales als peus”, com expressa gràficament Sílvia.

Bastants persones derivades per Deixalles estan treballant allà perquè ofereixen el que demana l’empresa: “ganes de treballar de veritat; honestedat amb si mateix i amb els altres; lliurament; puntualitat; mínim: parlar anglès bàsic; i donar el millor de si mateix amb constància”.

Silvia diu més: “cada un/a es guanya el seu lloc i qui no s’integra en aquesta filosofia no ens serveix. Si vols créixer a l’empresa, depèn de tu. Has de donar el millor i ser constant. Sigues els noms i cognoms de les persones que funcionen i seran les primeres que entrin i les últimes que es vagin. Si l’empresa fos teva, com t’agradaria que fossin els treballadors/es?”

 

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *