Fundació Deixalles Eivissa

La Fundació Deixalles té com objectius principals la inserció laboral de persones amb diferents problemàtiques socials, el foment de l’economia solidària, la gestió dels residus i la conscienciació en vers els problemes ambientals.

En el cas d’Eivissa, Deixalles està implantada a l’illa des de l’any 2003 gràcies a l’obertura de la botiga de comerç just "La botiga Solidària" a Vila. Des de finals de 2004 tenim en funcionament la nostra Nau, on desenvolupem els tallers d’inserció laboral i les tasques de gestió de residus voluminosos (mobles i electrodomèstics). També en 2004 obrirem el nostre Servei d’Orientació Laboral (SOL) situat a Sant Antoni.

Eivissa

EL SERVEI D’ORIENTACIÓ LABORAL (SOL)

El Servei d’Orientació Laboral de la Fundació Deixalles, planteja la seva activitat en una doble vesant: la formació i preparació laboral del col•lectiu de les persones en risc d’exclusió social i el reciclatge i reutilització de residus urbans.

L’objectiu és afavorir la inserció laboral de col•lectius com els/les aturats/ades de llarga durada, minories ètniques, ex reclusos/as o reclusos/as en règim penitenciari obert, dones amb càrregues familiars o immigrants amb problemàtiques socials afegides. Per fer-ho tractem de proporcionar informació, orientació i assessorament especialitzat, constituint un recurs més dins de la xarxa del SOIB.

El SOL ofereix als seus usuaris/es un servei específic d’informació, orientació i assessorament, personalitzats i tutelats i un seguiment per personalitzat en tot el procés.

LA BOTIGA SOLIDÀRIA

La Botiga solidària neix en 2003 per iniciativa de la Fundació Deixalles, amb el suport de les ONG integrades al Fons Pitiús de Cooperació. Es tracta de la primera botiga de comerç just a l’illa d’Eivissa i que a més de la comercialització de productes de comerç just treballa per al foment del comerç just i el consum responsable.

A més a més, la Botiga ofereix un servei de càtering solidari amb productes de comerç just amb 4 modalitats diferents. Si estau interessats/ades podeu contactar amb nosaltres al 971 30 37 46.

 Contacte

c. Pou de na Massiana nº 27, Polígon Montecristo CP07816 SantRafel Eivissa

Telèfon recollida: 971 191 118

Telèfon informació: 971 191 118

Fax: 971 199 598

Email: deixalleseivissa@deixalles.org

Mapa de situació

Trobaràs la nostra nau, amb el sostre de color grana, al carrer Pou de na Massiana 27. Poligono de Montecristo. Sant Antoni de Portmany

L’horari de la zona d’exposició es de dilluns a dijous de 8:00 a 15:00 y de 16:00-19:00, divendres de 9:00 a 15:00 i dissabtes de 10:00 a 14:00.

La delegació d’Eivissa te centralitzats els seus tallers de reutilització a una nau de 600 m2 en el polígon de Montecristo, a la carretera d’Eivissa-Sant Antoni. Allí trobaràs la nostra zona d’exposició, on podràs adquirir, mitjançant una donació, mobles i electrodomèstics que han passat pels nostres tallers. A més a més, trobaràs un mercat de segona ma de llibres, coses de casa, objectes de decoració, … També podràs trobar mobles i complements realitzats als nostres tallers a partir de fusta de palet*. Sol•licita el nostre catàleg si estàs pensant en adquirir mobles de jardí.

CONEIXES ELS NOSTRES MOBLES I COMPLEMENTS DE FUSTA RECICLADA? SOL•LICITA EL NOSTRE CATÀLEG!

Arxiu fotogràfic